Reactie plaatsen

Reacties

Sscy
6 dagen geleden

Ik was erg zenuwachtig en wist niet wat ik er van moest verwachten. Er bleef geen stilte en Renate sprak heel veel. En dat vond ik fijn. Als tip zal ik alle vragen alvast opschrijven. Maar de 20 minuten fotoreading was wel voldoende voor de eerste keer.

Mats
7 maanden geleden

Af en toe als ik verduidelijk wil in mijn ontwikkelingsproces dan vraag ik Renate voor een reading. En elke keer sta ik weer versteld hoe specifiek en helder ze verduidelijking kan geven in mijn proces. Het is heel bijzonder om mee te maken hoe getalenteerd ze is en de behulpzame boodschappen die ze doorgeeft. Elke keer heb ik er weer veel aan!

Desi van Kessel
een jaar geleden

Ik ga al jaren 2x per jaar naar Renate voor een reading en kijk daar altijd heel erg naar uit. Ik krijg zoveel inzichten tijdens zo'n reading van haar en in de periodes dat ik vastloop met mijzelf krijg ik dmv haar readings weer het vertrouwen dat ik op de juiste weg zit. Ik kan haar niet meer uit mijn leven wegdenken zo blij ben ik met haar als persoon en de readings die zij geeft. Ik raad haar dan ook iedereen aan!

Gina
een jaar geleden

Nalv een EMDR sessie met Renate, was en blijf ik onder de indruk van haar energetische gecentreerde vastbesloten genietende krachtige vrouw zijn. Als ik er aan terug denk blijf ik alsmaar onder de indruk, wauw! Ook las Renate zorgvuldig de foto van mijn zoon op entiteiten, na mijn EMDR sessie vertrouwde ik die opdracht haar volledig toe. In alle gelijkwaardigheid van mens zijn is Renate er voor je. En met haar talenten helpt zij jou terug in je kracht als mens te stappen of te verhelderen en doe je die stap als vanzelf. Superdankbaar voor haar op ons pad!

Sanne
2 jaar geleden

Ik heb al een aantal keren een algemeen consult bij Renate gehad. Renate is altijd goudeerlijk en helder. Ze weet goed aan te voelen waar de behoefte van een persoon ligt en hoe ze je daarin het beste kan adviseren! Onwijs de moeite waard, je zult versteld staan van haar kunde.

Demi Strooper
2 jaar geleden

Ik heb bij Renate EMDR therapie gevolgd. De sessie was fijn.
Renate kan goed inspelen op de emotie die bij de ervaring komt kijken. Luchtig, begripvol, voelen wat de volgende stap is. Het gewenste resultaat is behaald. Mijn trauma is in dusdanige mate afgenomen, dat het me niet meer blokkeert. De regie is weer in mijn eigen handen. Iets waar ik me nog vaak over verwonder en waar ik heel dankbaar voor ben!